A qui s'adreça
- A aquells professionals del sector immobiliari que han de certificar els coneixements i aptituds en formació per a l’obtenció del número d’AICAT, requisit indispensable per exercir la professió d’agent immobiliari a Catalunya.
- A professionals qualificats per a llocs de treball de responsabilitat en empreses del sector immobiliari: promoció, construcció, intermediació, administració i gestió d’immobles i capacitar-los per desenvolupar les tasques pròpies en els àmbits de la gestió i direcció empresarial.
Requisits d'admissió
Per a poder realitzar el curs cal cumplir algun dels següents requisits:
- Persones interessades en adquirir coneixements específics en la gestió, mediació i assessorament en el sector immobiliari.
- Persones en possessió del DEEI (Diploma d’Especialista en Estudis Immobiliaris), per la Universitat de Girona.
- Persones en possessió del CEI (Curs d’Especialització en Immobiliària), per la Universitat de Girona.
- Agents de la propietat immobiliària i els seus empleats.
- Persones que estiguin en possessió d’un títol universitari propi en: Dret, Econòmiques, Arquitectura i Enginyeria, Empresarials i Administració i Direcció d’Empreses, Graduat Social o en Relacions Laborals i Titulats Mercantils*.
* Les persones que no tinguin titulació universitària també es poden inscriure, però en aquest cas rebran un certificat d’assistència lliurat per la Fundació UdG: Innovació i Formació.
Objectius
Formar professionals qualificats i facilitar la comprensió i assimilació de coneixements pràctics i útils, necessaris per a l’exercici professional com intermediari immobiliari a Catalunya.
Sortides professionals
- Crear una agència immobiliària pròpia.
- Ser especialista en: intermediació immobiliària (preus de mercat, fases de la compravenda, del lloguer d’immobles, etc.), administració i gestió de comunitats i lloguers i Valoracions Immobiliàries i peritatges judicials.
- Accedir a llocs de treball de responsabilitat en empreses del sector immobiliari.
Metodologia
Classes presencials o virtuals (l'estudiant pot escollir com seguir les classes), on s'exposaran temes, es resoldran casos pràctics i es podran preguntar dubtes. En molts casos, l'alumne disposarà d'informació addicional per ampliar coneixements i aprofundir en els temes.
Sistema d'avaluació
– Assistència mínima al 80% de les sessions.
– L'últim dia de cada mòdul s'haurà de superar una prova tipus test, amb múltiples opcions de resposta, que es durà a terme només de manera presencial.
Finançament bancari
Els estudiants matriculats poden finançar el pagament de la matrícula en quotes.
La Fundació ha establert convenis amb condicions preferents pels seus alumnes amb les següents entitats:
– Sabadell Consumer
– CaixaBank
– Banc Santander
* Només és aplicable a persones residents a Espanya i sota acceptació de l'entitat bancària.